fitness dk TRI

fitness dk TRI er for dig, der ønsker at optimere din performance og prøve kræfter af med triatlonsporten. Uanset om du er nybegynder eller rutineret.

Vi giver dig den rette vejledning, opbakning og de bedste træningsvilkår, så du i fællesskab med andre triatleter kan træne dig selv op mod triatlonløb af varieret sværhedsgrad året rundt.

På vores unikke lukkede TRI hold får du kvalitetstræning, som imødekommer din dedikation for sporten, så du bliver klar til at tackle triatlondistancer lige fra Ironman, halv Ironman til din egen målsætning. De forskellige løb hen over året udgør holdepunkter i forhold til træningsplanen, og det skaber sammenhold og drive at træne op imod disse distancer i fællesskab med andre atleter, der deler samme drøm og passion. I den kommende sæson har vi som klub sat os 4 hovedmål, om du deltagere i et af de hovedmål er helt op til dig, træningen igennem sæsonen sikrer også at du er klar til andre løb. Vores 4 hovedmål er:

-      Herlev tri, Sprint og OL distance – 6. maj 2018
-      Karrebæksminde triatlon, kvart ironman – 2. juni 2018
-      KMD IRONMAN 70.3 Helsingør – 17. juni 2018
-      KMD IRONMAN Copenhagen – 19. august 2018

 

Velkommen i klubben

Det vigtigste ved vores TRI-klub er fællesskabet. Træningen er naturligvis vigtig, men sammenholdet på holdet gør det muligt at løfte hinanden. Vores træning er derfor ikke blot effektiv, men også social. Vi er et lille community af passionerede atleter af forskelligt niveau - og der skal være plads til alle

Dette får du med fitness dk TRI

- Lukkede indendørs og udendørs TRI-hold
- Adgang til et skræddersyet online træningssystem, der understøtter dig og din træning hele vejen rundt
- Mulighed for tilkøb af træningsrejse til Mallorca i foråret 2018
- Adgang til lukket Facebook forum hvor det er muligt at motivere og sparre med hinanden

Træningstider

Forhør dig i vores center i Helsingør

 

Pris og køb


Prisen for fitness dk TRI tillægget er 199,-/md. og kræver et  ANYTIME medlemskab.

Du kan tilkøbe TRI lokalt i Helsingør, eller ved at kontakte os på tri@fitnessdk.dk. Har du spørgsmål, er du også mere end velkommen til at kontakte os.

RUN

Træningen tager udgangspunkt i intervaltræning - du ved, den træning, som er svær at tage sig sammen til selv at lave alene. Turene er ikke lange, og derfor kan alle være med på holdet. Alle får noget ud af træningen uanset erfaring.