Prøvetræning


Få én dags gratis træning


Du har mulighed for at få en smagsprøve på, hvad vi kan tilbyde dig som medlem i fitness dk.

Du kan nemlig besøge et af vores centre og træne gratis én hel dag (værdi 99 kr.).
 

Husk at medbringe:

  • sygesikringsbevis 
  • træningstøj
  • håndklæde

 

Sådan gør du

Medbring id og henvend dig i receptionen i det center, du ønsker en prøvetræning i.

For at få en dags gratis træning, skal du oplyse kontaktinformationer og godkende at modtage information fra fitness dk.

Find dit nærmeste center

Prøvetræningen på én dags gratis træning gælder personer, der ikke er medlemmer i fitness, børn under 15 år eller personer, der har benyttet sig af tilbuddet om én dags gratis træning de seneste 12 måneder.  Unge i alderen 15-17 år skal fremvise forældres skriftlige accept. fitness dk’s almindelige betingelser er gældende. 

Download fuldmagt (til forældre til unge i alderen 15-17 år)  (84.71 KB)

Fordele for medlemmer

Som medlem af fitness dk bliver du helt automatisk fordelsmedlem og opnår fordele efter, hvor lang tid du har været medlem - så nu kan det kun betale sig at holde fast i træningen og den gode vane.
Fordelsprogrammet er baseret på din anciennitet og du er i gang i samme øjeblik, du melder dig ind. Jo længere tid du er medlem, jo flere fordele får du.

GET STARTED

GET STARTED er et introhold for de medlemmer, der er nye i vores centre. GET STARTED holdene køres af en personlig træner og har fokus på at du som ny i fitness dk kommer godt i gang i centret og får en introduktion til vores faciliteter og tilbud.