Nye digitale tjenester

Du vil i perioden 3-12 december opleve, at dit nuværende log-in ikke er i funktion.

Dit fitness dk bliver til SATS. En af de mange nye muligheder du kan glæde dig til, er vores nye digitale tilbud på vores forbedrede hjemmeside og SATS app, og vi arbejder på at gøre overgangen til de nye tjenester så nem som muligt. Men for at komme i mål med lanceringen af vores nye digitale tjenester vil du i en kortere periode opleve:
 

  • At vores fitness dk app lukker ned den 3. december og åbner igen som ny forbedret SATS app den 13. december. Derfor henvises du til at booke dit hold her med dit nye medlemsnummer eller nede i dit center på vores fremmødeskærme.
     
  • At du skal have nyt medlemsnummer og password, da vi overgår til nye systemer. Vi sender dit nye medlemsnummer til dig i en mail den 3. december, som du fremover skal bruge til log-in til vores nye SATS app og hjemmeside. 
     
  • At du på www.fitnessdk.dk i perioden 3. til 12. december vil opleve, at dit nuværende log-in ikke er i funktion. Dette betyder, at du ikke har adgang til din profil. Vi henviser derfor til at kontakte dit lokale center, hvis du ønsker at foretage ændringer på din profil.

 

Du kan glæde dig til at få en helt ny og forbedret SATS app med mange flere muligheder. En langt forbedret holdbooker, træningsoversigt og muligheder for at følge og motivere dine venner til træning samt booke personlig træning via mobilen.

Som du ved, er SATS allerede i dag den største fitness kæde i Norden med et større og bredere tilbud, og det forpligter. Derfor kan du allerede fra slut på året finde flere muligheder i vores omfattende udvalg inden for holdtræning, mere professionel og personlig træning, samt glæde dig til nye digitale tilbud på vores forbedrede hjemmeside og app. Husk at du også året ud kan træne i alle SATS' centre i hele Norden.

Vi vil forsikre dig om, at vi vil gøre alt for at overgangen til SATS bliver så nem for dig som muligt, og vi vil glæde os til at starte på en frisk sammen med dig og invitere dig indenfor i dit nye SATS.

Hvis du har spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte vores medlemsservice på medlemsservice@fitnessdk.dk
Medlemsservice holder telefonerne lukket den 3. december, for at hjælpe med overgangen til nye systemer. 

HAPPY NEW US
fitness dk og SATS