Personlig træner i fitness dk vejleder og motiverer medlem.
Personlig træning

Få  hjælp med at nå dit træningsmål med fitness dks uddannede personlige trænere. Vi kan hjælpe dig uanset om dit mål er vægttab, øget muskelmasse eller noget helt tredje.

fitness dk bootcamp
Bootcamps

Nå dit træningsmål med fitness dks intense 6-ugers bootcamps. Vælg Slank Bootcamp, hvis du ønsker at komme godt i gang med et vægttab og vælg STÆRK Bootcamp, hvis du ønsker at blive stærkere. 

fitness dk TRI

fitness dk TRI er for dig, der ønsker at optimere din performance og prøve kræfter af med triatlonsporten. Uanset om du er nybegynder eller rutineret. Vi giver dig den rette vejledning, opbakning og de bedste træningsvilkår, så du i fællesskab med andre triatleter kan træne dig selv op mod triatlonløb af varieret sværhedsgrad året rundt.

KAATSU

KAATSU er en sikker og effektiv form for styrketræning, hvor der bruges særligt udviklede bælter (KAATSU Air Bands) til delvist at begrænse blodcirkulationen i enten arme eller ben. Dette snyder kroppen til at tro, at musklerne arbejder ekstra hårdt.

Kostvejledning

I fitness dk ønsker vi, at du som medlem opnår de bedste resultater af din træning. Derfor har vi også flere tilbud til dig, der ønsker kompetent og målrettet vejledning i forhold til din kost. Se dine muligheder her.