Styrke

Træner du for at blive stærkere? I fitness har vi mange forskellige hold, hvor der er fokus på at opbygge styrke. Selvom målet er det samme, er holdenes træningsformer meget forskellige, så prøv dig frem og find det hold, der passer til dig.

Funktionel træning

Træn på hold hvor der tages udgangspunkt i at træne med egen kropsvægt.

Body/mind

I en travl hverdag er det nødvendigt at komme ned i gear og få samlet tankerne. I fitness dk tilbyder vi flere hold, hvor fokus er at få pulsen ned og komme i balance.

Puls

Vi tilbyder en lang række hold hvor du ikke kan undgå at få pulsen op og sved på panden. Så hvis du er til højt tempo, masser af energi og svedig træning, så bør du vælge mellem de hold vi har med det i fokus.

Tomahawk
CYCLING

CYCLING er et af de mest populære hold på vores holdplan. Ved hjælp af CYCLING får du konditionstræning, der forbedrer dit humør, energi og udholdenhed i hverdagen. Samtidig er træningsformen skånsom for led og ledbånd, og kan derfor benyttes af alle.

Dans

Vil du danse dig i form? I fitness dk har vi en lang række hold, med dans i forskellig form, nogle med mere  koreografi end andre.

Fight

Skal træningen være hård, måske endda hårdtslående? I fitness dk har vi også hold der passer netop til dét ønske.

Les Mills

Les Mills koncepttimerne består af pre-koreograferede hold. Det betyder, at du kan træne i et center den ene uge og et andet center den næste uge og stadig kunne følge med på holdet på lige fod med de andre deltagere.

Specialhold

Du behøver ikke at stoppe med at træne, fordi dit liv ændrer sig. I fitness dk har vi hold både for dig på barsel, for dine børn og for dig der er senior.

OPEN AIR træning

Fra april til september, når vejret er til det, rykker vi en række hold udendørs. Træningen tilpasses og udformes efter de omkringliggende omgivelser, men ellers er holdet som det plejer - blot tilsat frisk luft og høj himmel.