Cykler for sclerose

Tri4chicks træner op til at cykle 737 km fra København til Skagen på max 30 timer. Foto: Liselotte la Cour

28/03/2018

I cykelsalen i fitness dk kan du flere gange ugentligt støde ind i fire passionerede kvinder fra Tri4chicks. Sidsel, Janni, Jette og Anette træner nemlig op til et cykelløb, hvor hele overskuddet går til Scleroseforeningen. 

 

Cykelløb for Scleroseforeningen 

Fire seje kvinder cykler så ofte, de kan, i cykelsalen i fitness dk. De skal nemlig deltage med deres cykelhold Tri4chicks i cykelløbet MS Bike Challenge til maj.  

MS Bike Challenge er et stafetløb, som Tri4chicks skal gennemføre på under 30 timer. Løbet begynder i København og slutter i Skagen, og distancen på 737 km gør cykelløbet til Danmarks længste cykel – og fundraiserevent. Overskuddet går til Scleroseforeningen
 

Fire gode veninder samler ind til forskningen

Sidsel, Janni, Jette og Anette, der tilsammen udgør Tri4chicks, er gode veninder og kæmper sammen for at støtte Scleroseforeningen. Venindegruppen har sclerose helt tæt på livet, for Janni blev for blot 2 år siden diagnostiseret med sygdommen. 

- Det var helt forfærdeligt at få at vide, at Janni havde fået sclerose, fordi man ved, hvad sygdommen kan gøre. Det går kun en vej, og man kunne ikke forstå det, når nu hun har levet så aktivt et liv.

Med MS Bike Challenge vil Tri4chicks vise, at sclerose ikke skal have lov at kaste mørke skygger over livet, glæden og drømmene. 

- Vi deltager for at være med til at gøre en forskel i kampen mod sclerose. Vi vil samle penge ind til forskningen, fordi vi stadigvæk kan. Derudover er det en fed oplevelse og en kæmpe udfordring. 
 

Regelmæssig træning gavner

Undersøgelser fra Scleroseforeningen viser, at regelmæssig træning er til stor gavn for sclerosepatienter, så længe man husker at lytte til sin krop. 

Det vil Tri4chicks gerne sætte fokus på. De vil inspirere andre til, at man kan leve et rigt liv på trods af sclerose. 

 

Forberedelse til cykelløbet 

Sidsel, Janni, Jette og Anette træner op i fitness dk for at blive klar. 

Vi spurgte, hvordan man forbereder sig til MS Bike Challenge: 

- Med det vejr vi har haft i år, har det simpelt hen ikke være muligt at cykle udenfor. Derfor har vi trænet hos fitness dk og primært anvendt cykelsalen. I har et bredt udvalg af cykler, hvilket entusiaster som os synes er super fedt.

De fire kvinder cykler flere gange ugentligt for at nå den form, der er nødvendig for dem til at kunne gennemføre det anstrengende cykelløb på 737 km fra København til Skagen.

- For os har tilgængeligheden været så fedt. Lige meget hvor i byen vi er, så kan vi tage op hos jer og træne. 

 

I fitness dk er vi stolte af, at Tri4chicks træner hos os, og vi ønsker dem et rigtig godt cykelløb!

 

Vil du også støtte Tri4chicks og Scleroseforeningen? 

Udover at kvinderne træner hårdt op til MS Bike Challenge, har de samtidig arrangeret et løbeevent med morgenmad og præmier, som allerede løber af stablen lørdag den 7. april. Også her går overskuddet til Scleroseforeningen. 

Du kan læse mere og tilmelde dig eventet på deres Facebookside og dermed være med til at give et bidrag til Scleroseforeningen.