fitness dk bliver en del af SATS

Vi satser på kvalitet og bringer et premium fitness produkt til danskerne

03/09/2018

fitness dk blev den 1. september en del af SATS med den klare ambition om at blive den førende premium fitnesskæde i Danmark. SATS er den største premium fitnesskæde i resten af Norden med over 240 klubber.
Det danske marked har i mange år været præget af priskrig og mindre fokus på at udvikle selve træningsoplevelsen. Det vil SATS ændre på med udgangspunkt i fitness dk's gode klubber, udstyr og dygtige medarbejdere.

 

Få en smagsprøve: Træn i hele Norden

Du kan godt begynde at glæde dig til de kommende nye og spændende tiltag, som vi vil lancere. For SATS handler premium fitness først og fremmest om mennesker, så det er dér SATS vil investere i fremtiden. 
Som en forsmag på, hvad du har i vente, får du som medlem af fitness dk helt ekstraordinært adgang til at træne i alle SATS' klubber i Norge, Sverige og Finland fra i dag og resten af året mod fremvisning af et gyldigt fitness dk medlemskort.
Vi laver ingen ændringer i priser eller betingelser i forbindelse med overdragelsen til SATS.

 

Endnu dygtigere medarbejdere

Vi styrker vores personale for at forbedre din træningsoplevelse. Det betyder for dig som medlem, at du vil opleve, at vores instruktører, personlige trænere og øvrige personale vil blive endnu bedre uddannede til både at træne og motivere dig.

Vi håber, at du vil benytte dig af det gode tilbud om træning i Norge, Sverige og Finland. Vi ser frem til at kunne løfte sløret for de mange nye tiltag, hvor vi fortsætter vores fokus på at tilbyde et premium træningsprodukt til vores medlemmer.

 

Har du spørgsmål, kan du muligvis finde svaret i vores FAQ herunder

1. Hvem er SATS?
SATS er den største premium fitnesskæde i resten af Norden (Norge, Sverige og Finalnd) og har over 660.000 medlemmer og ca. 240 klubber. SATS er især kendt for deres omfattende holdtræning, stærke tilbud indenfor personlig træning og for deres førende digitale tilbud på både hjemmeside og apps.

2. Hvad skal der ske med fitness dk i fremtiden?
SATS har en stærk ambition om at gøre fitness dk til den førende premium fitnesskæde i Danmark. fitness dk er et rigtigt godt udgangspunkt med gode klubber og udstyr samt dygtige medarbejdere. SATS vil bygge på dette fundament og har både den nødvendige erfaring og ekspertise til at få det til at lykkedes, ligesom det er lykkedes i resten af Norden. Mest af alt handler premium fitness om mennesker, og det er derfor dér SATS primært vil investere.

3. Hvad betyder det for mig som fitness dk medlem?
På kort sigt har det ingen betydning for dig. Du kan dog godt begynde at glæde dig til at vi bringer premium fitness til Danmark, hvilket betyder et endnu højere niveau af instruktører og personlige trænere og nye spændende træningskoncepter. Hvis du ikke kan vente, giver vi dig helt ekstraordinært adgang til SATS' centre i resten af Norden - læs mere nedenunder.

4. Bliver prisen på mit medlemskab ændret?
Nej, der bliver ikke lavet nogen ændringer til dit medlemskab, hverken prisen eller betingelserne. Du får dog helt ekstraordinært adgang til SATS' centre i Norden - læs mere nedenunder.

5. Kan jeg nu træne i SATS' centre i Norge, Sverige og Finland?
Ja, som noget helt ekstraordinært giver vi fra 1/9 og resten af året alle fitness dk medlemmer adgang til at træne i alle SATS' centre i Norge, Sverige og Finland mod fremvisning af et gyldigt fitness dk medlemskort. Tilsvarende får alle SATS medlemmer også adgang til at træne i fitness dk's centre fra 1/9 og resten af året mod fremvisning af gyldigt SATS medlemskort.